Annual Theory Meeting & STFC Town Meeting

Europe/London
Appleby Lecture Theatre

Appleby Lecture Theatre

Durham University Science Site
Valya Khoze (IPPP)
    • 2:15 PM 3:30 PM
      LHC & Experimental Highlights from CMS 1h 15m
      Speaker: Prof. Albert De Roeck (CERN)
      Slides
    • 3:30 PM 4:00 PM
      break 30m
    • 4:00 PM 5:15 PM
      LHC & Experimental Highlights from ATLAS 1h 15m
      Speaker: Prof. Tony Doyle (Glasgow)
      Slides
    • 9:00 AM 10:15 AM
      Higgs & SUSY 1h 15m
      Speaker: Prof. Howard Haber
      Slides
    • 10:15 AM 11:30 AM
      SUSY & Higgs 1h 15m
      Speaker: Prof. Georg Weiglein (DESY)
      Slides
    • 11:30 AM 12:00 PM
      break 30m
    • 12:00 PM 1:15 PM
      AAA phenomenology at the LHC 1h 15m
      Speaker: Prof. Fabio Maltoni (Louvain)
      Slides
    • 1:15 PM 2:45 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:45 PM 4:00 PM
      Amplitudes, Correlators and Wilson Loops in N=4 SYM and beyond 1h 15m
      Speaker: Dr Paul Heslop (Durham)
      Slides
    • 4:00 PM 4:30 PM
      break 30m
    • 4:30 PM 6:00 PM
      STFC Town Meeting 1h 30m
      Speaker: Prof. John Womersley (STFC)
      • STFC Update 45m
        Speaker: Prof. John Womersley
        Slides
      • PPGP 45m
        Speaker: Prof. Michael Seymour
        Slides
      • Discussion 30m
        Speakers: Prof. John Womersley, Tony Medland
    • 9:00 AM 10:15 AM
      Lattice QCD Phenomenology 1h 15m
      Speaker: Dr John Laiho (Glasgow)
    • 10:15 AM 10:45 AM
      break 30m
    • 10:45 AM 12:00 PM
      Black Holes and Unconventional Metals 1h 15m
      Speaker: Prof. Sean Hartnoll (Stanford)