Annual Theory Meeting & STFC Town Meeting

Europe/London
Appleby Lecture Theatre

Appleby Lecture Theatre

Durham University Science Site
Valya Khoze (IPPP)
Participants
  • Peter Richardson
    • 2:15 PM 3:30 PM
      Results and Highlights from ATLAS 1h 15m
      Speaker: Prof. Dave Charlton (Birmingham)
      Slides
    • 3:30 PM 4:00 PM
      break 30m
    • 4:00 PM 5:15 PM
      Results & Highlights from CMS 1h 15m
      Speaker: Prof. Jordan Nash (Imperial)
      Slides
    • 9:00 AM 10:15 AM
      Higgs Physics 1h 15m
      Speaker: Prof. Tilman Plehn (Heidelberg)
      Slides
    • 10:15 AM 11:30 AM
      Neutrino Physics 1h 15m
      Speaker: Prof. Concha Gonzalez-Garcia (Barcelona & Stony Brook)
    • 11:30 AM 12:00 PM
      break 30m
    • 12:00 PM 1:15 PM
      Applied String Theory 1h 15m
      Speaker: Prof. David Tong (Cambridge)
      Slides
    • 1:15 PM 2:45 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:45 PM 4:00 PM
      Multiverse 1h 15m
      Speaker: Prof. Yasunori Nomura (UC Berkeley, LBNL)
      Slides
    • 4:00 PM 4:30 PM
      break 30m
    • 4:30 PM 5:45 PM
      Advances in Cosmology 1h 15m
      Speaker: Prof. Alan Heavens (Edinburgh)
    • 9:00 AM 10:15 AM
      Supersymmetric Lattice Gauge Theories 1h 15m
      Speaker: Prof. Simon Catterall (Syracuse University)
      Slides
    • 10:15 AM 10:45 AM
      break 30m
    • 10:45 AM 12:25 PM
      STFC Particle Theory Town Meeting 1h 40m
      • STFC update 40m
        Speaker: Prof. John Womersley (STFC)
        Slides
      • Update from PPGP Theory 20m
        Speaker: Prof. Simon Hands (Swansea)
        Slides
      • Science Board update 20m
        Speaker: Prof. Jon Butterworth (UCL)
        Slides
      • Q & A 20m
        Speakers: John Womersley, Jon Butterworth, Simon Hands, Tony Medland