Annual Theory Meeting

Europe/London
Description
The Annual Theory Meetings ("Christmas Meetings") started in 1961 and have been held every year since (with the possible exception of two years), previously at the Rutherford Appleton Laboratory and more recently at Durham.
    • 14:15 15:15
      Results from the B factories 1h
      Speaker: Steve Playfer
      Slides
    • 15:15 16:15
      Heavy Flavour Physics 1h
      Speaker: Matthias Neubert
      Slides
    • 16:15 16:45
      break 30m
    • 16:45 18:15
      Lattice QCD and results from CLEO 1h 30m
      Speaker: Paul MacKenzie
    • 09:00 10:00
      Twistors and Perturbative Gravity 1h
      Speaker: Dave Dunbar
      Slides
    • 10:00 11:00
      Status of the LHC and the future of CERN 1h
      Speaker: Jos Engelen
      Slides
    • 11:00 11:30
      break 30m
    • 11:30 13:00
      The origin of gravitational thermodynamics 1h 30m
      Speaker: Vijay Balasubramanian
      Slides
    • 13:00 14:15
      lunch 1h 15m
    • 14:15 15:45
      Grand Unification in String Theory 1h 30m
      Speaker: Hans-Peter Nilles
      Slides
    • 15:45 16:15
      break 30m
    • 16:15 17:15
      Marching orders for QCD 1h
      Speaker: Keith Ellis
      Slides
    • 09:00 10:30
      Geometry and the SM 1h 30m
      Speaker: Herman Verlinde
      Slides
    • 10:30 11:00
      break 30m
    • 11:00 12:30
      How did Einstein get the Nobel Prize 1h 30m
      Speaker: Cecilia Jarlskog
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×