Annual Theory Meeting

Europe/London
Description
The Annual Theory Meetings ("Christmas Meetings") started in 1961 and have been held every year since (with the possible exception of two years), previously at the Rutherford Appleton Laboratory and more recently at Durham. This year, accommodation is in Collingwood College, and the lectures are in the new Wolfendale Lecture Theatre, Calman Learning Centre on the University's Science Site. Note that 15 or 30 minute question and discussion periods are scheduled after each talk
    • 12:30 14:00
      Lunch - Collingwood College 1h 30m
    • 14:15 15:00
      Status of flavour physics 45m
      Speaker: Antonio Masiero (INFN, Padova)
      Slides
    • 15:15 16:00
      Status of neutrino physics 45m
      Speaker: Serguey Petcov (SISSA, Trieste)
      Slides
    • 16:15 16:45
      coffee 30m
    • 16:45 17:45
      Symmetries in String Theory 1h
      Speaker: Michael Dine (UC, Santa Cruz)
      Slides
    • 19:00 20:00
      Dinner - Collingwood College 1h
    • 09:00 10:00
      Gauge/string duality and integrable systems 1h
      Speaker: Kostya Zarembo (Uppsala University)
      Slides
    • 10:30 11:00
      coffee 30m
    • 11:00 12:00
      String theory and RHIC physics: The fundamental story 1h
      Speaker: David Mateos (UC, Santa Barbara)
    • 12:30 14:00
      Lunch - Collingwood College 1h 30m
    • 14:00 15:00
      Cosmology 1h
      Speaker: Rocky Kolb (Chicago)
      Slides
    • 15:30 16:00
      coffee 30m
    • 16:00 17:00
      LHC: the wait is almost over 1h
      Speaker: Ian Hinchliffe (LBL)
      Slides
    • 17:30 18:00
      Promoting the LHC 30m
      Speaker: Ray Mathias (STFC)
      Slides
    • 19:00 20:00
      Dinner - Collingwood College 1h
    • 09:00 09:45
      Flavour Physics with Domain Wall Fermions 45m
      Speaker: Chris Sachrajda (Southampton)
      Slides
    • 10:00 10:45
      What we may learn from AdS/CFT about the phenomenology of heavy ion collisions 45m
      Speaker: Urs Wiedemann (CERN)
      Slides
    • 11:00 11:30
      coffee 30m
    • 11:30 12:15
      Status of the Confinement Problem 45m
      Speaker: Jeff Greensite (San Francisco State)
      Slides
    • 12:30 14:00
      Lunch - Collingwood College 1h 30m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×