Annual Theory Meeting & STFC Town Meeting

Europe/London
Appleby Lecture Theatre

Appleby Lecture Theatre

Durham University Science Site
Valya Khoze (IPPP)
    • 14:15 15:30
      Higher Spin - Minimal Model Duality 1h 15m
      Speaker: Prof. Matthias Gaberdiel (ETH)
    • 15:30 16:00
      break 30m
    • 16:00 17:15
      String Theory 1h 15m
      Speaker: Prof. Herman Verlinde (Princeton)
      Slides
    • 09:00 10:15
      BSM after LHC8 1h 15m
      Speaker: Prof. Andreas Weiler (CERN)
      Slides
    • 10:15 11:30
      Flavour Physics and Lattice QCD 1h 15m
      Speaker: Prof. Chris Sachrajda (Southampton)
      Slides
    • 11:30 12:00
      break 30m
    • 12:00 13:15
      Conformal field theories beyond two dimensions 1h 15m
      Speaker: Prof. Hugh Osborn (Cambridge)
      Slides
    • 13:15 14:45
      Lunch 1h 30m
    • 14:45 16:00
      CERN update & perspective 1h 15m
      Speaker: Prof. Rolf Heuer (CERN)
      Slides
    • 16:00 16:30
      break 30m
    • 16:30 17:45
      QCD at the LHC 1h 15m
      Speaker: Prof. Thomas Gehrmann (Zurich)
      Slides
    • 09:00 10:15
      Advances in Cosmology 1h 15m
      Speaker: Prof. Viatcheslav Mukhanov (LMU)
      Slides
    • 10:15 10:45
      break 30m
    • 10:45 12:25
      STFC Particle Theory Town Meeting 1h 40m
      • STFC update 40m
        Speaker: Prof. John Womersley (STFC)
        Slides
      • Update from PPGP Theory 20m
        Speaker: Prof. Simon Hands (Swansea)
        Slides
      • Q & A 20m
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×