Pushing the Boundaries -- Standard Model and Beyond at LHC

Europe/London
Antonella De Santo (University of Sussex), Iacopo Vivarelli (University of Sussex), Michael Spannowsky (IPPP, Durham University), frank krauss (ippp durham)
Registration
Registration
Participants
  • Aidin Masouminia
  • Andrea Banfi
  • Andreas Hoecker
  • Antonella De Santo
  • Batool Safarzadeh Samani
  • Ben Allanach
  • Dan Tovey
  • Daniela Köck
  • Hannes Mildner
  • Henning Flaecher
  • Iacopo Vivarelli
  • Jakub Scholtz
  • Jonas Lindert
  • Jonathon Langford
  • Joseph Bullock
  • Kevin Kwok
  • Marco Aparo
  • Marek Schoenherr
  • Michael Spannowsky
  • Nassim Bozorgnia
  • Nicholas Wardle
  • Nicola Abraham
  • Ryan Moodie
  • Sabya Sachi Chatterjee
  • Sarah Williams
  • Tevong You
  • Till Eifert
  • Tina Potter
  • Tom Stevenson
  • Valeri Khoze
  • Wendy Gray
  • Zara Grout
    • 12:00 14:00
      Buffet Lunch 2h
    • 14:00 14:30
      Welcome and introduction 30m
      Speaker: De Santo
    • 14:30 15:30
      Summary of experimental status from LHC and Run-3 prospects
    • 15:30 16:30
      Theory outlook
    • 16:30 17:00
      Coffee break 30m
    • 17:00 18:00
      ECR session
    • 18:00 19:00
      Reception 1h
    • 09:00 11:00
      Morning session I
      • 09:00
        Electroweak SUSY 40m
      • 09:40
        Dark Matter 40m
      • 10:20
        Collider Phenomenology 40m
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 12:30
      Morning session II
      • 11:30
        Provocative experimental talk 1h
    • 12:30 14:00
      Lunch in College 1h 30m
    • 14:00 16:30
      Afternoon I
      • 14:00
        Provocative experimental talk II 1h
      • 15:00
        Theory rebuttal 1h
      • 16:00
        Structured discussion 30m
    • 16:30 17:00
      Coffee break 30m
    • 17:00 18:00
      ECR session
    • 19:00 21:00
      Workshop dinner 2h
    • 09:00 11:00
      Effective Theories
      • 09:00
        SM & EFT 40m
      • 09:40
        Top & EFT 40m
      • 10:20
        Higgs & EFT 40m
    • 11:00 11:30
      Coffee break 30m
    • 11:30 12:10
      Theory Wrap-up on EFT 40m
    • 12:10 12:30
      Workshop wrap-up and next steps 20m
    • 12:30 13:30
      Buffet lunch and farewell 1h
Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×