Annual Theory Meeting & STFC Town Meeting

Europe/London
Applebey Lecture Theatre

Applebey Lecture Theatre

Durham University Science Site
Keith+1 Ellis (IPPP)
Description

PosterThe Annual Theory Christmas Meeting will again be held in Durham, 17-19th December, hosted by the Centre for Particle Theory and organized by the IPPP. Following tradition, we use the format of three days of talks from world-class speakers reviewing the latest developments in the key areas of our subject. The Annual Theory Meeting is followed by the STFC Particle Theory Town Meeting on 19th December, 2018.

poster
    • 12:30 13:30
      Lunch 1h Collingwood college

      Collingwood college

    • 14:00 15:00
      Session 1
      • 14:00
        New results for parton showers 45m
        Speaker: Gavin Salam (Oxford)
        • Questions 15m
    • 15:00 15:30
      break 30m
    • 15:30 17:25
      Session 2
      • 15:30
        Scattering amplitudes and Landau singularities 45m
        Speaker: Anastasia Volovich (Brown)
        • Questions 15m
      • 16:15
        Recent Developments in Black Hole Physics 45m
        Speaker: Kyriakos Papadodimas (ICTP, Trieste)
        • Questions 15m
    • 18:00 19:00
      Dinner 1h
    • 08:00 08:30
      Breakfast 30m Collingwood college

      Collingwood college

    • 09:00 10:45
      Session 3
      • 09:00
        Recent results in Flavour Physics 45m
        Speaker: Monica Pepe-Altarelli (CERN)
        • Questions 15m
      • 09:45
        Theoretical Aspects of Flavour Physics 45m
        Speaker: Gino Isidori (Zurich)
        • Questions 15m
    • 10:45 11:15
      break 30m
    • 11:15 12:10
      Session 4
      • 11:15
        Talk 7 45m
        • Questions 15m
    • 13:00 13:30
      Lunch 30m Collingwood college

      Collingwood college

    • 14:00 15:55
      Session 5
      • 14:00
        Physics beyond colliders 45m
        Speaker: Joerg Jaeckel (Heidelberg)
        • Questions 15m
      • 14:45
        Light Dark Matter 45m
        Speaker: Kathryn Zurek (LBL/CERN)
        • Questions 15m
    • 15:55 16:25
      break 30m
    • 16:25 17:25
      Session 6
      • 16:25
        Talk 10 45m
        • Questions 15m
    • 18:00 20:00
      Dinner 2h Collingwood College ()

      Collingwood College

    • 08:00 08:55
      Breakfast 55m Collingwood College

      Collingwood College

    • 08:55 10:10
      Session 7
      • 08:55
        Multi-messenger Astrophysics 45m
        Speaker: Francis Halzen (Wisconsin)
        • Questions 15m
      • 09:55
        TBD 15m
    • 10:10 10:40
      break 30m
    • 10:40 12:40
      Session 8
      • 10:40
        STFC Particle Theory Town Meeting 1h
        • STFC update 25m
      • 11:40
        Discussion 1h
    • 13:00 14:00
      Lunch 1h Collingwood college

      Collingwood college

Your browser is out of date!

Update your browser to view this website correctly. Update my browser now

×