Annual Theory Meeting

Europe/London
Applebey Lecture Theatre (Geography )

Applebey Lecture Theatre

Geography

Durham University Lower Mount Joy (Science Site)
Michael Spannowsky (IPPP, Durham University)
Description

PosterThe Annual Theory Christmas Meeting will again be held in Durham, 16-18th of December, hosted and organised by the Centre for Particle Theory, UKLFT, FPUK and the IPPP. Following tradition, we use the format of three days of talks from world-class speakers reviewing the latest developments in the key areas of our subject. 

 

 

Organisation Committee:

Steve Abel (IPPP)

Mohamed Anber (CPT Maths Durham) 

Jeppe Andersen (IPPP) 

Francesca Chadha-Day (IPPP) 

Simon Hands (Liverpool) 

Neil Lambert (KCL) 

Simon Ross (CPT Maths Durham) 

Michael Spannowsky (IPPP) 

Jessica Turner (IPPP)

 

All sessions of the 56th edition of the Annual Theory Meeting can be attended remotely via zoom using this link:

 

However, it will not be possible to ask the speaker questions or to unmute yourself. Questions can be submitted via zoom chat.

 

Confirmed speakers are:

 

 

    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 4:00 PM
      Session 1
      Convener: Jessica Turner (IPPP, Durham University)
      • 2:00 PM
        Talk 1 1h
      • 3:00 PM
        Talk 2 1h
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee break 30m
    • 4:30 PM 6:30 PM
      Session 2
      Convener: Prof. Jeppe Andersen (IPPP)
      • 4:30 PM
        Talk 3 1h
      • 5:30 PM
        Talk 4 1h
    • 6:30 PM 8:00 PM
      Dinner 1h 30m
    • 8:00 AM 8:45 AM
      Breakfast 45m
    • 9:00 AM 11:00 AM
      Session 3
      Convener: Martin Bauer (IPPP Durham)
      • 9:00 AM
        Talk 5 1h
      • 10:00 AM
        Talk 6 1h
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Coffee break 30m
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Session 4
      Convener: Francesca Chadha-Day (Durham University)
      • 11:30 AM
        Talk 7 1h
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m
    • 2:00 PM 4:00 PM
      Session 5
      Convener: Steven Abel (IPPP)
      • 2:00 PM
        Talk 8 1h
      • 3:00 PM
        Talk 9 1h
    • 4:00 PM 4:30 PM
      Coffee break 30m
    • 4:30 PM 5:30 PM
      Session 6
      Convener: Danny van Dyk (IPPP Durham)
      • 4:30 PM
        Talk 10 1h
    • 6:30 PM 8:00 PM
      Dinner 1h 30m
    • 8:30 AM 9:15 AM
      Breakfast 45m
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Session 7
      Convener: Nabil Iqbal
      • 9:30 AM
        Talk 11 1h
    • 10:30 AM 11:00 AM
      Coffee break 30m
    • 11:00 AM 12:30 PM
      Session 8
      Convener: Michael Spannowsky (IPPP, Durham University)
      • 11:00 AM
        PPAP 30m
      • 11:30 AM
        STFC Townhall Meeting 1h
        Speakers: Grahame Blair, Karen Clifford
    • 12:30 PM 2:00 PM
      Lunch 1h 30m