International workshop on gauge and string amplitudes

Europe/London
Description
The meeting will focus on new developments in calculational and conceptual aspects of scattering amplitudes. Topics to be discussed include * Scattering amplitudes in gauge theory * On-shell methods (unitarity, MHV rules, recursion relations) * Recent progress in supergravity * Amplitudes and polygon Wilson loops * Applications of string theory * New results for amplitudes in the Standard Model
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Registration + Coffee 30m
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Multi-Loop Amplitudes with Maximal Supersymmetry 1h
      Speaker: Lance Dixon
      Slides
    • 12:30 PM 1:00 PM
      discussion 30m
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h
    • 2:00 PM 3:00 PM
      All-order results for infrared and collinear singularities 1h
      Speaker: Lorenzo Magnea
      Slides
    • 3:00 PM 3:30 PM
      discussion 30m
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Tea break 30m
    • 4:00 PM 5:00 PM
      Scattering amplitudes at strong coupling via minimal surfaces in AdS 1h
      Speaker: Juan Maldacena
    • 5:00 PM 5:30 PM
      discussion 30m
    • 7:00 PM 8:00 PM
      Wine reception in the Castle 1h
    • 8:30 PM 10:00 PM
      Dinner in the Capitol (Indian restaurant) 1h 30m
    • 9:30 AM 10:10 AM
      Hidden symmetries of scattering amplitudes: from N = 4 SYM to QCD 40m
      Speaker: Gregory Korchemsky
      Slides
    • 10:15 AM 10:55 AM
      (no title) 40m
      Speaker: Emery Sokatchev
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Coffee break 30m
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Amplitudes, Wilson loops and dual conformal symmetry 1h
      Speaker: Paul Heslop
      Slides
    • 12:30 PM 1:00 PM
      discussion 30m
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h
    • 2:00 PM 3:00 PM
      Holography and the S-Matrix 1h
      Speaker: Nima Arkani-Hamed
      Slides
    • 3:00 PM 3:30 PM
      discussion 30m
    • 3:30 PM 4:00 PM
      Tea break 30m
    • 4:00 PM 4:40 PM
      Computing in Twistor Space 40m
      Speaker: Jared Kaplan
      Slides
    • 4:45 PM 5:25 PM
      Single cuts from double cuts 40m
      Speaker: Ruth Britto
      Slides
    • 5:25 PM 5:45 PM
      discussion 20m
    • 7:30 PM 9:30 PM
      Conference Dinner in Hatfield College 2h
    • 9:30 AM 10:10 AM
      Exploring Scattering Amplitudes 40m
      Speaker: Cristian Vergu
      Slides
    • 10:15 AM 10:55 AM
      SYM amplitudes & pentagons in the high energy limit 40m
      Speaker: Vittorio Del Duca
      Material
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Coffee break 30m
    • 11:30 AM 12:10 PM
      CSW rules for massive particles 40m
      Speaker: Christian Schwinn
      Slides
    • 12:15 PM 12:55 PM
      Approximate Universality of N=4 Super-Yang--Mills One-Loop Amplitudes 40m
      Speaker: James Ettle
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h
    • 2:00 PM 3:00 PM
      D-dimensional Unitarity 1h
      Speaker: Zoltan Kunszt
      Slides
    • 3:00 PM 3:30 PM
      Tea break 30m
    • 3:30 PM 4:10 PM
      D-dimensional Unitarity at Work 40m
      Speaker: Giulia Zanderighi
      Slides
    • 4:10 PM 4:50 PM
      Multiparton amplitudes at NLO with BlackHat+Sherpa 40m
      Speaker: Daniel Maitre
      Slides
    • 4:50 PM 5:10 PM
      break 20m
    • 5:10 PM 5:50 PM
      Building a GOLEM for the LHC 40m
      Speaker: Thomas Binoth
      Slides
    • 5:50 PM 6:20 PM
      discussion 30m
    • 9:30 AM 10:30 AM
      Integrability in Perturbative N=4 SYM 1h
      Speaker: Niklas Beisert
    • 10:30 AM 11:00 AM
      discussion 30m
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Coffee break 30m
    • 11:30 AM 12:10 PM
      Yangian symmetry of scattering amplitudes in N=4 SYM 40m
      Speaker: James Drummond
      Slides
    • 12:15 PM 12:55 PM
      On gluon scattering amplitudes 40m
      Speaker: Johannes Henn
      Slides
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h
    • 2:00 PM 3:00 PM
      discussion (Integrability) 1h
    • 3:20 PM 3:50 PM
      Tea break 30m
    • 3:50 PM 4:30 PM
      Trees in N=8 SUGRA and Loops in N=4 SYM 40m
      Speaker: Congkao Wen
      Slides
    • 4:30 PM 5:10 PM
      On Double Cuts of One-Loop Amplitudes 40m
      Speaker: Pierpaolo Mastrolia
      Slides
    • 5:10 PM 5:50 PM
      Simplicity in One-Loop QED and Gravity Amplitudes 40m
      Speaker: Simon Badger
      Slides
    • 5:50 PM 7:50 PM
      Dinner 2h
    • 9:30 AM 10:10 AM
      (Towards) CSW/MHV in D-dimension and the S-Matrix equivalence theorem 40m
      Speaker: Paul Mansfield
      Slides
    • 10:15 AM 10:55 AM
      BCFW Recursion in Twistor Space 40m
      Speaker: David Skinner
      Slides
    • 11:00 AM 11:30 AM
      Coffee break 30m
    • 11:30 AM 12:30 PM
      Cuspygons and minimal surfaces in Ad 1h
      Speaker: Fernando Alday
      Slides
    • 12:30 PM 1:00 PM
      discussion 30m
    • 1:00 PM 2:00 PM
      Lunch 1h